mailchimp

Subscribe

* indicates required

Jastrebbike.com u vlasništvu Jastreb trgovina d.o.o. će koristiti ovaj podatak (e-mail adresu) koju ostavljate, isključivo u marketinške svrhe kako bi vas obavijestili o novim proizvodima ili proizvodima na akciji tj. sniženju. Potvrdom vašeg e-maila dajete pristanak za korištenje istog u navedenu svrhu.

Možete promjeniti mišljenje u bilo koje vrijeme i odjaviti se sa ove liste, klikom na unsubscribe link u podnožju bilo kojeg maila kojeg primite od nas, ili da nas kontaktirate na e-mail jastreb.trgovina@gmail.com. Vaši će se podaci tretirati sa respektom i povjerljivo. Neće biti nikada prosljeđeni drugoj strani.Za više informacija posjetite https://jastrebbike.com/uvjeti-koristenja/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Mi koristimo kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Košarica

close